22 Ekim 2009 Perşembe

Milan'ın Yaş Ortalaması

Gecenin Yıldızı Pato

Perez'in Los Galaktikos'u 2 - 3 Milan (30.81 yaş ortalası ile). Milan'ın Real Madrid karşısındaki 11'i ve futbolcuların yaşları:

Ronaldinho'yu da 30una demir atmış sayarsak sadece iki futbolcu; Thiago Silva ve Pato takımın çömezleri =) Milan hakkında yapılan huzurevi yakıştırması çok doğru. Neyse, en azından bu galibiyet tek. direktör Leonardo ve takımın sahibi Berlusconi'ye derin bir nefes aldırmıştır.

4 yorum:

Serkan2901 dedi ki...

Yakında CSKA'dan 24 yaşındaki Krasic de büyük ihtimalle bu takıma katılacak. Ama yanında bir diğer transfer 35'lik Beckham da olacağından, yaş ortalamasında pek bir değişiklik olmayacaktır.

Reyes dedi ki...

Serkan takım bence baştan değişmeli,format şart =) Yılların Milanı ne hale geldi. Emeklilik kurumu gibiler..

Maximus dedi ki...

bu krizde berluskoni başkan çıtırlara para harcamaktan futbolculara para aktarmaz:))

Serkan2901 dedi ki...

Format olayı konusunda tamamen haklısın. Hatta İtalya Milli Takımı bunu yapmalı. Benim İtalyan Milli Takımında gördüğüm en genç isimler, 25 yaşlarındaki Aquilani ve Quagliarella ki,(bir de 19'luk Balotelli zaman zaman) bunların hepsini toplasak 4-5 oyuncuyu geçmiyor. 34'ünden gün alan Totti bile Milli Takıma dönmeyi sıcak bakıyor. Herhalde köklü değişiklik Dünya Kupası sonrasına kalacaktır. 35'lik 36'lıkların cirit attığı yerde Pirlo daha genç yetenek sayılır:)