16 Ocak 2010 Cumartesi

GÖKHAN ÜNAL FENERBAHÇE'DE




Kayserispor'dan yüksek bonservis ücretiyle trabzona gidince beklenti yüksek olmuştu, Trabzonsporlu taraftarının da üst düzey baskısı sayesinde çok iyi performans gösteremedi gökhan ünal. Fotoğraf şu andaki konumunu çok güzel özetliyor benim için. Kötü performans sebebini hemen taraftar baskısına bağladım ki kayserideki mutlu ve gülen gökhanın performansını hepimiz biliyoruz. Mehmet Topuz ile takımın seviyesini yukarı çıkardılar. O zaman takımın çıtasını yükseltenler bugün hem kendi hemde takımlarının çıtasını yükseltmeleri gerek. Mümkünmüdür bence mümkündür. Mehmet Topuz açısından bakarsak çok iyi anlaştığı oyuncu transfer olduğu takıma gelecek. Gökhan Ünal açısından bakarsak düşüşe geçmiş kariyerini yükseltmek için kendisine güvenen Türkiyenin en büyük takımı var.

Ülkemizde futbolcuların bi maçla ne hallere sokulduğunu düşünürsek Gökhan Ünal fenerbahçede sahiplenirse şu an gazete manşetlerinde neler yazıldığını hayal edebiliyorum. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun diyelim.

14 Ocak 2010 Perşembe

Lucas Neill Galatasaray'da


Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Everton'un defans oyuncusu Lucas Neill ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hayırlı olsun, aksayan Galatasaray defansı için harika transfer bence.