26 Aralık 2009 Cumartesi

Geçmiş Olsun Buonanotte

River Plate'in 21 yaşındaki küçük dev ismi Diego Buonanotte trafik kazası geçirmiş. Kazada 3 kişi ölürken Buonanotte ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış. Arjantinin milli takımını ileriki yıllarda sırtlayabilicek bir isimdi. Umarım en kısa sürede düzelir ve yeşil sahalarda görürüz tekrar. Acil şifalar diliyoruz.

Kar

Blackburn Rovers kalecisi Paul Robinson.

25 Aralık 2009 Cuma

FIFA Puskás Award

FIFA'nın ilk kez bu yıl vermeye başladığı ''FIFA Puskás Award'', en iyi gol ödülünü C.Ronaldo'nun Porto deplasmanında uzak attığı gol almış. İkinci İniesta'nın Chelsea'ye son dakaki golü seçilmiş , üçüncüde Grafite'nin B.Münih'e attığı akıl dolu gol var.
  1. Cristiano Ronaldo (Porto - Man Utd)
  2. Andres Iniesta (Chelsea - Barcelona)
  3. Grafite (Wolfsburg - Bayern)
  4. Fernando Torres (Liverpool - Blackburn)
  5. Eliran Atar (Bnei Yehoda - Maccabi Haifa)
  6. Nilmar (Corinthias - Internacional)
  7. Michael Essien (Chelsea - Barcelona)
  8. Luis Angel Ladin (Morelia - Cruz Azul)
  9. Emmanuel Adebayor (Villarreal - Arsenal)
  10. Katlego Mphela (Spain - South Africa)

24 Aralık 2009 Perşembe

Schumacher'in Geri Dönüşü

Efsane tekrardan pistlere dönmüş. Mercedes GP ile ile 3 yıllık kontrat imzalamış. Formula 1 e heyecan gelmiş oldu bi anlamda. İlk yarış tarihi olan 14 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyoruz.

20 Aralık 2009 Pazar

Hagi mi ? Alex mi ?

Gheorghe Hagi
-------------------------------------------------

Alex De Souza

6 da 6

Barca daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Bir sezonda 6 kupa alcaksınız deseler herkes şaka mı yapıyosun cevabnıı verir. Barca geçen sezonki mithüş performansını kupalarla taçlandırdı. Son olarak dünyanın en iyi takımı ünvanını da aldılar. Zaten öyleydiler çoğumuz için. Katıldığı 6 kupadan (ligte dahil olmak üzere) % 100 başarı ile çıktılar. Bu rekor sayı birdaha kırılmaz gibi, kırarsa da yine Barca kırar veya egale eder =)