31 Aralık 2009 Perşembe

Herkese İyi Seneler



30 Aralık 2009 Çarşamba

El Nino Torres

Dün gece Aston Villa karşında 90+3 te Liverpool'un galibiyet golünü atan ''El Nino'' lakaplı Fernando Torres yağan karla birlikte harika poz vermiş. Liverpool'un beyaz forması da basit ama bi o kadar da asil duruyor.

28 Aralık 2009 Pazartesi

Diego Buonanotte #2


Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşama mücadelesi veren Diego Buonanotte'ye tekrardan geçmiş olsun diyoruz. Uzun zamandır takip ettiğim isimlerin başında geliyordu Diego, ülkemizde BJK ve GS ile adı geçmiş olsada büyük ihtimal yolu yakın zamanda buralara düşmezdi, bizden önce avrupa klüpleri kesinlikle kapardı bu büyük yeneteği. Önce sağlına kavuştuğu, sonrada sahalara döndüğü günleri görmek dileği ile. Buonanotte'nin birbirinden güzel gollerini ve hareketlerini izleminizi tavsiye ederim.

Süper Yedek

Aston Villa karşısında 57. dakikada oyuna giren Fabregas 65. ve 81. dakikalarda 2 gol atıp 84'te tekrar oyundan alındı. Sakatlığı nedeniyle maça yedek başlayan kaptan Cesc Fabregas'ın 27 dakika sahada kalması Arsenal'e yetti. Büyüksün Fabregas !!! İddaada üst oynadığımız maçta 2 gol atarak maçın üst olmasını sağladığı için ayriyetten teşekürlerimi sunarım.