11 Ekim 2009 Pazar

Tanrı Maradona'ya Tekrardan Elini Uzattı



Maradonanın 90+3 te gelen galibiyet sevinci görülmeye değer =)

Buenos Aires'te yoğun yağış ve fırtına altında oynanan maçta Arjantin 35lik Martin Palermo'nun 90+3 te attığı golle Dünya Kupasına katılma şansını son maça taşıdı. Geçen hafta Velez deplasmanında 39 metreden attığı golle herkesi şaşırtan Palermo dün gecede attığı golle Arjantine hayat vermiş oldu. 1986 Dünya Kupası'nda İngiltere'ye elle attığı gol ve bu gol için ; '' O el, Tanrının eliydi'' yorumu hala akıllardayken dün gece Tanrı uzatmalarda Maradona'ya tekrardan elini uzatmış oldu.

Not: Arjantin Dünya Kupası vizesi alsa bile bu futbol anlayışı ile işleri çok zor olucak. Arjantin gibi bir takımın 1-0 ın üstüne yatması, defans yapması ; böyle değerli futbol ülkesinin 35lik Palermo'ya muhtaç olması çok garip geliyor.

4 yorum:

katmandu dedi ki...

heyy gidi heyy ...
ne olacak bu arjantin'nin hali ?...
hayır g.afrikada hırvatistan yok,türkiye yok birde arjantin olmassa ... insan aklına bile getirmek istemiyor...

not bu arada blogun hayırlı olsun...

Maximus dedi ki...

Arjantin bu mantıkla giderse ilerde çok başları ağrır. Futbolu sırf ofans olarak görüyorlar. Defans oyuncusu çıkarmakta sorun yaşıyorlar. Bunu daha çok defans oyuncusuna önem vermiyorlar olarak da değerlendirebiliriz.

Reyes dedi ki...

ben ofans oynamalarini tercih ederim aslinda :) peru karsinda 1-0 one gectikten sonra geri cekilen bir Arjantin benim icin basarisizdir.

ysf dedi ki...

aslında fena oynamıyorlar. ama eksıkı bırseyler var. belkıde dedıgınız gıbı ofans a onem verdıklerı kadar defans ları da ıı olsa skorlar lehlerıne olacaktı....

ama ben yınede arjantındn umıtlıyım. hatta kotu baslamıs olmaları arjantın ıcın ii oldu dıye bılırım...